Fjällen

Var som sagt till fjällen i Tisdags och åkte hem i förrgår. Det var himlans mysigt. Va väl lite drygt å åka bil så länge men det gick :) Vi åkte skoter några timmar på Onsdagen, det var väldigt skojj. Jag tycker om att åka skoter :) Var upp på fjället å kikade, väldigt fin utsikt men det blåste så jävla mkt så där var vi inte länge. Åkte vidare och stannade på ett mysigt ställe och fikade. Alltså helt sjukt underbar fjällvistelse trots att den bara var en kort stund.
Ska kanske upp till fjällen i morgon igen å fira nyår där uppe åså men vet inte, vi får se hur det blir.. Skulle ju vara otroligt mysigt men lite drygt att åka så mkt. Men som sagt så får vi se hur det blir. Det är sånt som märks.

Jobbade igår också och fick lön, kändes otroligt bra må jag säga :) Så snart ska även jag börja med körkortet, haha.

Nääe nu läre jag ta å städa lite på mitt rum å sen packa eftersom att Pelle kommer om en timme å hämtar mej.. Har mkt mer å berätta egentligen men hinner inte just nu.

Tjaaråå

Julafton och fjällen

Igår var det julafton - trots att det inte alls kändes som det. Hade noll julkänsla, vettefaan varför.
Fick bland annat pengar till körkortet, kläder, presentkort, lotter, godis och en kamera :)
Kameran (en Sony DSC55 - Svart) fick jag av älsklingen. Blev jätteglad, fick en snereaktion eller vad man ska säga, jag började gråta. Vet inte varför, det bara kom.  Lite pinsamt men vafaan;P Vi firade julaftonskvällen hos moster, med massa mat och folk. Pelle firade ju också med oss - trevligt värre :) Wilma skrek såfort hon var hos nån annan än mej, det va lite småkul må jag säga ;P Det var full fart hela kvällen. en helt klart trevligt kväll helt enkelt.

Idag ska jag och Pelle till fjällen, ska hälsa på Helena, Lasse och Linnea. Fast vi ska åka före å värma upp stugan deras tyckte dom, haha.
Vi ska åka skoter å mysa. Det som är tråkigt är att vi ska åka hem redan i morgon, eftersom att vi båda ska jobba på Torsdag. Men det ska bli himlans kul ändå :) Vi får väl göra om det nån annan gång då vi har bättre med tid.

Nääe nu läre jag göra mej klar, får skriva mer senare..

Jullov

Satan va skönt med jullov, fast vet inte riktigt egentligen om jag har hunnit känna så mkt av det. Det är ju lugnare å vara i skolan än å jobba liksom. Men ändå så är det skönt att slippa skolan med alla läxor å sånt. Men nu jobbar jag bara två dagar till å sen har jag riktigt jullov så man kan få slappa lite - SKÖNT :)

Har inte tid med datorn alls nu så det blir ju inte mkt skrivet på denna blogg, men det kommer väl sen nått tag. Är väldigt körig åså innan jul nu. Åså jobbar jag ju hela dagarna nu då så då blir det ju som det blir..
Så - jag har inte tid att berätta för er om vad som händer i mitt liv helt enkelt ;P

Har inte tid att skriva nått nu heller egentligen, måste väl fixa lite med julklapparna nu medans man har tid. Men slutar ju fyra i morgon så då kanske jag hinner lite då med.. För känner jag mej själv rätt kommer det inte bli så himla mkt gjort eftersom att jag är så trött så det kommer vara mer lockande med sängen..

Nääe nu ska jag gå så får vi se om det blir julklappar eller sängen..

18 December

Får nå fel på datajäveln. Den vill verkligen inte fungera som den ska. Så får väl hoppas att det går att få till ett blogginlägg, haha.. Det får helt enkelt bli som det blir.

Idag klippte jag mej :) Känns bra förutom att det är ovant eftersom att det känns så kort. Vill ha tillbaka mitt långa hår. Men man vänjer väl sej. Får hoppas att det växer ut snart igen om inte annat.

I morgon är det äntligen sista dagen i skolan innan jullovet - SKÖNT! Känns verkligen som att jag behöver ett lov nu, haha. Ska väl egentligen gå på Torsdag i en och en halv timme med men eftersom att jag ska jobba så struntar jag i det ;P I morgonkväll är det ju julshow också, hoppas verkligen att den blir bättre än förra året, för då sög den verkligen. USCH! 

Igår  började Pelle utbildningen på sitt ev. nya jobb :) Känns oerhört bra eftersom att detta medfört att vi kan sova med varandra i princip varje natt. Så otroligt härligt att slippa sova ensam liksom.
Idag är det den 18:e December vilket betyder att Pelle och jag har varit tesammans i 13 månader. Helt sjukt underbart. Som jag älskar dej pojken har jag aldrig älskat någon förut :)

Igårkväll var Pelle och jag å hälsade på kusinerna. Wilma sov i Pelles famn nästan hela tiden. Hon verkade trivas där, såg ut att sova så gott så. Passade då på att knäppa kort på mina sötnosar :)

image3

Lördag

Känns inte alls som att helger existerar längre. Eftersom att jag jobbar känns det ju inte precis som helg på  Lördagarna. Men ja, det är ju mkt bättre då med pengar än att känna att man har helg liksom. Var riktigt kul att jobba idag. Vet inte riktigt varför, det bara var det :) Stod i kassan hela dagen och det var en massa folk.
Idag när jag slutat åkte mamma och jag till moster å hälsade på. Busade med Anton och gosade med Wilma. När vi skulle åka hem så ville Anton följa med så då fick han ju såklart det. Han valde då rätt dag också, eftersom att vi skulle äta pizza här hemma, och det tycker han om :)

Snart kommer min Pelle hit :D - Som jag längtat. Vi ska först kika på SvenssonSvensson å sen myyysa i sängen framför en film skulle jag tro - myyyspyyys :) Har saknar honom väldigt mkt så det känns mkt bra att få träffa honom igen. Va ju jättelänge sen nu, typ 3 dagar sen. Haha. Men det känns som jättelänge iaf. På Tisdag har vi varit tesammans i 13 månader. Tiden bara springer iväg som de känns.. Men underbart är det! Jag älskar honom över allt annat<33

Ännu en dag på jobbet

Mycket folk som vanligt idag, men det gick ju såklart bra ändå. Lite rörigt bara. Är jättetrött nu ja och även det är ju som vanligt :p
Träffade Vivi-Anne idag när jag varit å köpt mat åt mamma och mej. Det var oerhört trevligt må jag säga, har inte träffat henne på hur länge som helst nu. Hon är så goo den tanten eller damen eller vad man nu ska säga:)
Idag skulle mamma ut å äta med några kompisar efter jobbet så då kunde jag ju inte åka med henne hem så då fick Olle ställa upp å skjutsa hem mej istället, haha.
När jag kom hem var mormor och morfar här. Fick betalt för städningen vilket kändes bra :)

Älskling, din underbara sate, jag saknar dej jättemycket. Vill inte ha det på dethär viset längre. Vill att du ska vara här hos mej nu så vi kunde lägga oss i sängen och bara hålla om varandra, det skulle vara väldigt mysigt nu faktiskt. Känns som att det var jättelänge sen man träffade dej :( Hoppas vi ses snart iaf.
Jag älskar dej, obeskrivligt mkt<3

Nääe undra om man ska ta å kika på en film då?! Fast då somnar jag antagligen eftersom att jag är så trött..

13 December

Riktigt kort dag i skolan idag - mkt skönt! Lyssnade först på när Ljusdals Lucia sjöng i aulan och sen fikade vi i matsalen å sen slutade jag. Så då tog jag bussen till Hudik. Kände att julklapparna verkligen måsta inhandlas medans det fanns tid. Eftersom att jag ska jobba i morgon och på Lördag. Å sen Torsdag-Söndag nästa vecka. Å sen på Måndagen är de ju Julafton så det fanns inte så mkt tid att spela på liksom..
Men nu är det mesta inhandlat. De som jag inte köpt kan jag fixa i Ljusdal.. Känns väldigt bra att vara nästintill klar :)

Nääe nu läre jag göra nå nytta, vad nu det skulle vara?! Hehe ..

Dagen

Det blev inte riktigt som jag tänkt mej idag. Var ju ledig å tänkte spendera dagen med Pelle, men det blev inte så. Han måsta vara i garaget å mecka med lastbilen så då åkte jag hem. Tänkte att det var lika bra, tråkigt att bara sitta ensam och uggla hemma hos han liksom. Så först skjutsade Pelle mej en sväng på sparken - det var himla skojjbann. Å sen tog jag bussen hem - mindre kul. Det kändes oerhört jobbigt att behöva åka hem idag på nå vis. Blev tårögd flera gånger. Ville verkligen inte åka. Menmen, kan ju inte bo där hela tiden liksom. Måste ju visa sej lite hemma också. Men förhoppningsvis så ska jag tillbaka efter jobbet på Lördag, om allt blir som jag vill :)

När jag kom hem idag så gick jag nästan direkt fram till moster och kusinerna. Kände att jag måsta få träffa mina små busfrön. Det var himla mysigt må jag säga. Tror faktiskt moster blev glad över att jag kom också. För då fick hon tid till att fixa lite annat eftersom att jag gick runt och bar på Wilma - i typ två timmar så att hon var glad och nöjd :) Och då fick ju moster dona i fred utan att Wilma skulle hålla på å skrika eller nå. Satan vilken söt liten tjej Wilma är alltså. Det blir ju så att man längtar tills man får en egen liten krabbat. Hon är snart en månad nu - lillfisen min :) Hon blev arg och började skriva när jag sa att jag måsta åka hem, visst kanske bara var ändå som bäbisar brukar göra ibland men känns bättre att tolka det som att hon blev arg för att jag skulle åka hem ;P
Min goanton tyckte väl att han fick aningen för lite uppmärksamhet från min sida idag men det gick bra ändå. Han lugnade ner sej efter ett tag. Svårt de där när man inte har typ fyra armar och två famnar som man skulle behöva ibland.
Idag bokade Moster mej till dopet :) Jag ska bära - himla trevligt. Bar ju både Julia och Anton så då ville moster att jag även skulle bära Wilma. Man känner sej så speciell :' )

Älskling, bara så att du vet det så saknar jag dej väldigt mkt. Inge kul alls att vara utan dej på dethär viset - kom hit och myys med mej! Visst vi träffades senast idag, men det känns ändå som att det var jättelänge sen. Jag är så kär i dej så om du bara de visste. Det finns inget som är så vackert som kärleken mellan oss två. Du är det absolut bästa jag har, du betyder nå oerhört mkt för mej ska du veta. Du är den underbaraste jag någonsin träffat. Jag kommer alltid älska dej Pelle<3

Ledig - IGEN

Jaha, då var man ledig även idag.. Jens (läraren vi skulle ha idag) ringde mej när jag gjorde mej i ordning och sa att han hade fått förhinder så att det inte blev några lektioner idag.. Skaplig tur att man var hemma och inte hade hunnit åka till skolan. För då hade det varit skapligt surt, åkt till skolan helt i onödan liksom. Tur att han fick fram mitt nummer så han kunde ringa iaf :)
Såå, vad ska man göra idag då?! Det är väl sånt som märks.. Ska vara med Pelle iaf, det är nått som är säkert.

Ska kanske jobba i morgon också.. Har fått en massa dagar som jag ska jobba nu - trevligt :)

Satan i gatan vad jag inte gillar spindlar. Alltså dom är ju bara pyttesmå kryp men jag tycker inte om dom, dom är läskiga. Huua.. När jag skulle duscha igår så tog jag ner handduken från dörren och svepte den om mej, sen skulle jag gå på toa innan jag duschade så jag la ner handduken framför mej, å då får jag se en jättestor spindel (tyckte jag iaf, kanske var typ 2 cm) PÅ handduken - som jag just haft omkring mej. Så jag hoppade upp på toaletten och skrek på Pelle som fick komma å rädda mej, snabb som attan var den, sprang runt på golvet som en took. Läre ju sett måttligt kul ut när jag stod där uppe för en egentligen liten sprindel. Alltså, vaah?! Det är ju bara en pytteliten krabbat om man jämför med mej. Men ändå är jag rädd för dem, helt sjukt egentligen! Men så är det..

Nääe nu ska jag nog hitta på nå annat.. Men vad?!

Ny design

Har suttit å ändrat designen nu på min blogg, som ni kanske ser?! Dröjde ett tag innan man kom på hur man skulle göra åså men det blev riktigt bra må jag säga.. Fast den kanske ser lite dyster ut eftersom att den är svart men jag tycker svart är fint så då får den väl se dyster ut då :)

Dagen har varit allt annat än händelserik. Sov länge å sen har jag inte gjort nånting, bara tagit det lugnt, men det kan vara skönt ibland det med. Hade ju friluftsdag idag men jag var ju som sagt hemma i Järvsö. Men Pelle och jag var faktiskt ut å åkte spark nyss åså tog vi med oss Snobben också.. Så jag har ju fått lite friskluft iaf :)

Ska jobba på Lördag igen fick jag veta idag, pengar pengar pengar :)

Nääe undra om vi ska ta å se på en film?! Tror bannemej de :)

Måste bara tillägga de innan jag går att jag älskar min Pelle mer än allt annat på denna planet. Finns ingen som dej älskling, så otroligt underbar på alla tänkbara sätt, kan inte tänka mej ett liv utan dej. Du är det bästa som någontin hänt mej! Alltid du och jag<33

Snart jullov

Satan i gatan va skönt..! Inte långt kvar nu.. Många dagar som försvinner också - SKÖNT!
Åså är det bara 2 veckor kvar till jul idag. Börjar få RIKTIG paniiik nu må jag säga, va faaan ska jag köpa till Pelle i julklapp?! Tips någon?!
Men det löser väl sej, det brukar de göra med julklappar..

Det snöar mkt ute idag, det är mysigt .. Kanske vi får en vit riktig jul ändå.. För det är ingen riktig jul om det inte är alldeles kritvitt på backen tycker jag ..
Men det va ju mindre trevligt å gå ner till volvo lastvagnar i snövädret.. Pelle var där med lastbilen så då gick jag dit å åkte jag med honom hem så slapp jag åka buss.. :) Man kände sej som en snögubbe när man kom fram..

Skolan idag var ingen höjdare, dagen gick väl fort åsådär men jag var grymt trött. Kändes som att jag skulle somna, haha.. Data-lektionen i morse va inge seriös alls, gjorde nästan ingenting på min ferrari.. Satt mest och kollade på annat, men det gick ju de med..
Va faktiskt jättejobbigt att kliva upp i morse, ville bara krypa ner till älsklingen i sängen igen å sova vidare, ack så skönt det hade varit.. Men nääe, det fick man ju inte.
Hände en mindre trevlig händelse i sängen i morse. När alarmet ringde på min telefon råkade jag drämma armbågen i huvvet på Pelle.. Man kände sej jättego å snäll ska ni veta. Fatta vilket mysigt uppvaknande - en armbåge i huvvet, haha:)
Så förlåt igen älskling, det var verkligen inte meningen. Kan nog inte ha varit riktigt vaken eller endra drömde jag något himla knasigt..

Nääe nu ska vi hitta på nå annat, duscha eller mysa eller nått :)

Söndag

Hade varken tid eller ork att skriva nått igår;P Först jobbade jag hela dagen sen kom Pelle och hämtade mej så åkte vi hem till Järvsö å mös.. Men nu har jag lite tid över, gjorde precis klar medicinen (som skulle varit inne i Tisdags) och skickade in den -SKÖNT!

Det var en MASSA folk vissa perioder på Albins igår, men fortfarande lite om man jämför med hur de kommer bli dagarna innan jul.. Fick springa en massa fram och tillbaka igår å hjälpa en massa kunder så hade skapligt ont i fötterna när man kom hem.. Pelle kom å hälsade på mej på jobbet med igår, sötnosen, det var trevligt :)

På Tisdag har vi friluftsdag, men då ska jag vara hemma här.. Har ju inge idrottsbetyg att bry mej om längre så då kan jag lika gärna skita i friluftsdagen. Då är jag ju mkt hellre hemma med Pelle såklart :)

Nääe nu har jag inte tid längre..

Fredag

Jobbade idag, va rätt mycket folk, men ändå lite om man jämför med hur mycket det kommer bli dagarna alldeles innan jul - Huua.. Är alldeles trött i huvvet efter allt stök idag å ont i ryggen har jag med, hade väl inte så bra skor för att stå i kassan idag kanske.. Ska jobba i morgon med fick jag reda på idag och då kommer det bli ännu mer folk eftersom att det är helg.. Så då gäller det att sova mycket inatt så man orkar vara trevlig mot alla i morgon :)

Älskling, hoppas verkligen att jag kan komma till dej i morgon..
Synd på så vis att jag jobbade idag och att jag inte hade nå grejer så att inte Maggan kunde hämta mej som hon tänkte.. Hon är då förjävla söt, ringer å frågar om hon ska hämta mej :)
Men hoppas som sagt att vi kan fixa till det så att jag kan komma till dej i morgon efter jobbet, annars kommer jag bli tokig. Vill inte sova själv nå mer..!! Längtar så himla mycket tills vi flyttar älskling så att jag slipper vara utan dej så mycket <3

Torsdag

Nu har Johanna helg - SKÖNT!
Så jävla soft schema så det är inte klokt. Jag är mkt nöjd, men tyvärr får vi nog det inte såhär bra nästa termin :/ Kjell sa det idag att han skulle göra något åt våra lediga Fredagar och vårt slappa schema, men då sa vi att vi skulle döda han om han gjorde de ;P
Är ju som sagt ledig från skolan i morgon. Men skulle kanske jobba då ist som de lät.. Det får vi se i morgon. Skulle eventuellt jobba Lördag också men inget jag vet säkert, det är helt enkelt sånt som märks.. Nått jag vet med säkerhet är iaf att jag jobbar dagarna innan jul - Huua ! Haha .. Det kommer vara SJUKT mkt folk!

Nu i typ två timmar har jag suttit å skrivit våra julkort, blev skapligt trött i handen må jag säga. Så himla skönt att det är klart.. Mamma säger att jag skriver så jävla snyggt så därför får jag skriva dom, men jag tror det sitter i att hon inte orkar .. Haha ..

Idag kom Pelle och hälsade på mej :) Han försökte smyga in för å skrämma mej, men inte lyckades han med det inte.. Som att jag inte skulle märka att en bil kom in på gården liksom, hehe.. Jävla sööötnos. Det är så kul när man blir överraskad :) Har saknat honom jättemkt så det var väldigt skönt att han kikade förbi. Tycker om den pojken nå helt sjukt mkt - bara så att ni vet de! ;P
Hoppas verkligen att jag får sova med honom nån natt i helgen iaf, för jag tycker inte alls om att sova utan honom. Man sover inte alls lika bra då känns det som, men jag ska nog se till att jag får åtminstone en natt med honom iaf.. Så det är väl bara att hålla tummarna på att jag lyckas..

Nääe nu orkar jag inte skriva med, nu ska jag gå å sova, är mkt trött.

Onsdag

Hade Religionsprov idag, det va väl inte sådär jätte kul vill jag påstå, men ett prov är väl åandrasidan aldrig kul. Vet inte alls hur det kan ha gått, bara att hoppas på det bästa..

Idag var jag å hälsade på Elin i hennes nya lya - två gånger tillochmed. Haha .. Det var trevligt :) Trots att det inte hade hunnit komma in så mkt till möbler så var det fint.  Blev otroligt sugen på att flytta hemifrån ja med må jag säga..

Har nyss kollat på Bonde söker Fru och före det var å städade mormor och morfars hus. Det ska ju säljas eftersom att dom numera är Ljusdalsbor. Så är det visning på Lördag och då ville dom ju såklart att det skulle vara städat och fint så då ringde mormor mej i morse å frågade om jag kunde ställa upp. Å man får ju pengar så det är klart att man gör de. Det blev fint :)
Var faktiskt väldigt ledsamt att se att det var tomt, jagmenar mormor å morfar har ju alltid bott där. Så det kommer bli väldigt ovant att ha dom på Ljusdal å inte typ 100 meter härifrån liksom. Men detdär löser sej.. Kan ju vara bra att ha någon släktning på Ljusdal med å inte alla i Tallåsen.

Hände en väldigt tragisk olycka uppe i Håvra igår. En sjuårig liten pojke omkom. Så himla tråkigt när något sådant händer, å allrahelst när det händer ett barn. Tycker så otroligt synd om alla i hans omgivning, allrahelst om systern som såg allt. Men även busschuffören som av rent misstag råkade köra över honom. Nääe usch, tycker så synd om alla inblandade.
R.I.P. Samuel.

Tisdag

Ännu en dag i skolan..
Idag var det slappt som vanligt, började halv elva, hade svenska ( Tove-Li och jag fortsatte med August Strindberg ) sen håltimme från halv tolv till halv tre och sen företagsekonomi ( gjorde massa uppgifter och sen betygsnack ) till fyra .. Soft dag, som alltid:) Jag har otroligt soft schema, det är skönt! Men antagligen kommer jag inte alls få nå bra nästa termin, men det är väl bara att hålla tummarna..
Satt och pluggade religion på hålisen idag eftersom att vi har prov i det i morgon.. Det gick bra med pluggandet tills Carro och Sara kom och joina mej, då blev det mer prat och tokerier än plugg. Haha, men det funkade det med. Ska plugga religion i morgon innan vi börjar kvart i tolv. För ikväll har jag verkligen INTE tid :/ Måste göra medicinen som ska skickas in senast ikväll, usch!

Snälla, ge mej Torsdag! Vill till min älskling nu ju! Tycker inte om att vara utan honom på dethär viset. Saknar honom jätte mkt faktiskt *ledsen i ögat*

Nääe nu har jag inte tid att sitta med dehär längre , nu måste verkligen plugga!

Måndag

Skola idag igen då, alltid lika kul - NOT! Men  dagen gick rätt fort ändå faktiskt. Hade SYV-information hela eftermiddagen så det var helt okej.
Men usch va de inte va nå kul å åka från min gosis i morse. Han låg där i sängen å sov så sött, ville bara klä av sej jackan och krypa ner till honom igen och sova vidare, fatta va mysigt de hade varit. Men inte gick de inte, måsta ju vara en exemplarisk elev och åka till skolan. BLÄÄ! Får hoppas att veckan går fort så det blir Torsdag snart så jag får åka "hem" igen. Haha.. LÄNGTAR!

Igår kollade jag och Pelle på två mindre roliga filmer. Wrong Turn och Wrong Turn 2. Dom va verkligen inte mysiga, huua.. Och som med dom allra flesta filmer så var ettan mkt bättre än tvåan. Men dom va bra iaf, och läskiga som skräckisar ska vara. Så det blev att man satt nära nära Pelle. Tur att han finns, fast han var minst lika rädd han. Och i ettan - som jag sett två gånger tidigare - var det han som var räddast :) Slutade med att jag nästan kröp in i Pelle som de kändes, flyttade bara närmare och närmare. Men det var ju bara mysigt, man kan ju se på de hela från den synvinkeln med :) Jag älskar min Pelle nå helt otroligt mkt, alltså det är helt sjuukt! Han är helt fantastisk.

Nääe nu måste nog jag ta å göra medicinen, den ska ju ffs vara inne i morgon och jag har inte ens börjat. Så läre väl få fingrarna ur .. och göra något som de känns.
Alltså vilket jävla uttryck egentligen - få fingrarna ur ... Alltså, vaah?!
Men denhär jävla medicinen måste ju göras vid datan eftersom att det är en distanskurs så att uppgifterna ska mejlas in vilket jag inte gillar, för det blir bara en massa annat man hittar på när man sitter vid denna mackapär. Man gör ALLT, förutom läxa som man ska. Undra när de ska bli ordning på mej ja - Typ aldrig skulle jag tro .. Haha..

Nääe nu SKA jag plugga, sådeså..

Julskyltning

Jag och Pelle for till Ljusdal idag för att kika om de va nå roligt folk ute på julskyltningen eller om de va nå annat skojj som hände, men icke! Skapligt värdelöst! Elin gick med oss också, men vi gick inte mkt alls, bara fram och tillbaka en gång å sen åkte vi hem, haha. Men blev ändå typ dyblöt i skorna på den lilla biten, så nu håller vi på å torkar dom så jag ska kunna ha dom i skolan i morgon, fast skulle ju vara måttligt skönt om dom inte hann torka så man kunde vara hemma med älsklingen å myysa :) Det skulle man ju verkligen inte säga nej till, men om man stannar hemma så missar man säkert en massa viktigt i skolan. Usch, HATA skolan. Hata detta jävla slaskväder, nu när snön har envisats med att komma så kan det väl vara minusgrader så den inte tinar bort för då blir de ju bara en massa äckelslask.

Pelle och jag var faktiskt så duktig idag så att vi skottade bort snön från gården, fast mest Pelle eftersom att snön va så blöt och tung ;P Men jag hjälpte till ganska mkt jag med :)
Och igår lagade vi mat till oss och svärfar eftersom att svärmor som sagt var borta, å sen diskade Pelle :) Vi är då för bra vi.
Längtar tookmkt tills vi flyttar :)

Nääe nu ska vi ta å kika på film och myysa :)

Tjaråå

En i mängden

Ja då har man anslutit sej till mängden då. Fast egentligen vet jag inte riktigt varför men tänkte att det iaf var värt att testa ;P
Sitter här med medicin-läxan och har skittråkigt och då kom jag på den briljanta iden att skaffa en blogg. Haha. Att man alltid ska komma på en massa andra saker som man kan göra istället för att göra läxa som det var tänkt. Men alltså, läxa är så grymt tråkigt.

Nääe undra om jag ska orka gå upp å diska då?! Läre ju göras det med. Svärmor är borta idag och då brukar ju jag diska men nääe har inte någon lust med det alls nu faktiskt, får se om jag går upp senare :)

Första December idag, helt sjukt va tiden går snabbt alltså. Snart är de jul - mysigt! Fast inte allt julstök innan. Jag börjar faktiskt få panik såhär tre veckor innan jul, vad ska man köpa till alla i julklapp? Och det som jag får mest panik över är vad i hela friden jag ska hitta på å köpa till min goos?! Ahhh..! Men det löser sej nog - förhoppningsvis.

Nääe nu läre jag göra lite läxa igen innan Pelle kommer hem från garaget för då läre det ju absolut inte bli någon läxa gjord. Haha.. Inte om jag känner oss rätt, hehe ;)

RSS 2.0