Halkbana

Vi har fortfarande inte fått någon ordning här hemma. Men det kommer.. Just nu ser det verkligen ut som ett bombnedslag här, grejer precis överallt. Längtar verkligen tills vi har fått ordning så man kan börja slappna av och njuta på riktigt :) Tänk om man kunde trolla ;P

Skulle väl ha satt sej å gjort filosofin, men det är ju så äckligt tråkigt. Faan. Finns nog inget tråkigare ämne ..!

Carro från körskolan ringde mej idag och sa att det var dax för mej att göra halkbanan - minsann :) Så på Tisdag åker jag - spännande! Känns som att man äntligen är på god väg. Får hoppas att det inte dröjer alltför länge nu tills jag har det efterlängtade körkortet i min hand :) Var iväg och körde med Katarina idag också - jag är så jävla bra :)

Näe nu ska jag nog ta å försöka med filosofin trots allt, innan det blir tv ;P

Nyinflyttade..

Ja nu har vi iallafall flyttat in i lägenheten. Men har absolut inte fått ordning än. Står kartonger åså över hela lägenheten. Haha. Men sängen har vi iallafall fått iordning så vi har ju sovit där iaf :)

Sitter på desktop grafisk form - lektion. Så får passa på att uppdatera här på samma gång, när man ändå har tillgång till en dator med internet liksom :)

Näe nu måste jag fortsätta..

Nyfiken..

Har funderat på detta ett tag och bara mååste fråga. Å se vilka som är modiga nog att erkänna ;P

Vilka är ni som läser min blogg ? :)

Nytt försök..

Får se om det gick bättre denna gång då. Blev ju som sagt nå helt cp förra gången. Den nya designen blev inte riktigt lika bra som igår men orkar inte jolla mer med detdär nu.
Får väl ta å göra om den snart igen om inte annat, till nå mer somrigt :)

Näe nu har inte jag tid med dethär. Måste ta och packa det sista, för på Lördag flyttar vi ju :) Och i morgon åker jag hem till älsklingen och hjälper han att packa så har bara idag på mej i princip.

Bloggdesignfel.

Elin berättade nu att det var nå fel på min bloggdesign, vilket jag absolut inte hade sett själv, för hemma såg det hur fint som helst. Jävla skit. Men nu får den väl vara vit då så länge tills jag lyckats fixa det.
Det var ju inte precis meningen att det skulle vara nå jävla pengar inte.. Men får ta å fixa till det ikväll..
Men ni fick väl säkert ett gott skratt eftersom att jag sa att det var såå fint. Men det var det ju inte. Haha. Men som sagt så var det det hemma men nu hade det blivit nå fel.

Nu ska jag fortsätta med desktop grafisk form lektionen ..


Ny design

Som ni ser så har jag fixat om min bloggs utseende idag. Är inte riktigt klar men orkar inte mer idag. Blev så inspirerad av Elin då hon satt och gjorde om sin blogg när jag var hos henne idag innan teorilektionen.
Förut var den ju svart och såg rätt dyster ut, men jättesnygg (enligt mej ;P) Och nu är den såklart fortfarande skitsnygg men nu har den blivit riktigt färgglad. Kände att även min blogg skulle få utstråla glädje. Eftersom att jag är så otroligt glad. Allt känns så jävla bra. Visst, har en del i skolan att göra men det orkar jag inte bry mej om nu, orka deppa över de då när det är så mycket annat kul pågång i mitt liv - nääe! Allt känns så overkligt bra, Pelle jag älskar dej! Du är min dröm, Du är allt <33

Vi har fått veta att vi antagligen får nyckeln till lägenheten på Lördag - jiippiie :) 3 ynka dagar kvar tills vi flyttar. Har börjat packa för fullt ja nu, mitt rum ser ut som en bombnedslag med flyttlådor överallt, men det gör inget :)

Nu framöver kommer det nog inte bli så himla mycket bloggskrivande för mej, för vi ska inte ha internet, inte i början iaf. Så då får ni leva utan min blogg och snoka i någon annans liv istället ;P :)

Kan ju även passa på att berätta att jag bokat uppskrivning. Såklart har ju Elin och jag samma dag och samma tid, vi förföljer varandra, men det gör inget :)
27 Mars smäller det. Så nu får nu bannemej hålla tummarna för mej/oss :)

Näe nu ska jag nog ta å ringa älskling sen ska jag sova. Får alldeles ont i huvudet av att sitta här för länge.

En vecka ..

Nu är det inte långt kvar :)
- Jag LÄNGTAR !
Om en vecka har vi iaf börjat flytta in i våran lägenheten älskling. Myyspyys <3


9 ..

Det närmar sej :)

Var iväg å körde i morse med Katarina. Det gick väldigt bra, mycket bättre än förra gången ;P
Vi snurra runt på Ljusdal. Ska köra i rondell nästa gång. - Spännande !
Sen gick jag å hälsade på moster och kusinerna. Var ett tag sen man träffade dom nu. Dom blir alltid lika glad när man kommer :) Och nu har ju Wilma börjat tokflina med, så sött :) Hon låg å åt när jag kom men när hon hörde min röst hade hon inte tid äta längre utan då ville hon upp å gosa med mej, haha.. Jag gillar mina kusiner, mkt mkt !

Ikväll åker jag till älskling igen :) Åker med halv fem bussen så tänkte jag kika upp till mormor och morfar först tills Pelle slutar vid sex, länge sen man träffade dom med nu.
Alla hjärtans dag igår, gjorde väl inget speciellt egentligen, åt jättegod mat sen mös vi en hel massa. Sen skulle vi ju värma oss i sängen en sväng innan vi skulle kika på film tänkte vi, men där somnade vi, haha. Men det var ju mysigt de med ..

Näe har blir de inga barn gjorda som man brukar säga. Läre göra lite nytta nu..

10 dagar kvar..

Nu är det inte alls långt kvar - Jiippiie :D Måste snart ta å börja fundera på att packa..

Sitter å pluggar på som tusan nu.. Har precis gjort klar medicinen - ett fördjupningsarbete om Stroke. Känns väldigt bra att ha det ur världen iaf. Och snart är jag klar med svenskan också. Sen är det bara psykologi och filosofin kvar. Fast det känns inte så bara :S Åså har jag ju teorin med, men den brukar vara rätt lugn den.

Nu har vi bara en kattunge kvar, av tre. Dom var hit igår och hämtade två av dom. Så nu är en i Söderhamn och den andra i Sandviken. Dom kommer från nedanför Stockholm i helgen och hämtar den sista. Helt jävla sjukt enligt mej. Ofta man åker så jävla långt för att köpa en katt för 1000 spänn liksom, näe. Men tydligen dom då. Haha.. Mammakatt springer runt och ropar och ropar på sina bäbisar nu men det är ju ingen som svarar eller kommer fram så hon är väldigt frustrerad och ledsen. Stackarn.

Ikväll åker jag till min älskling :) Ska bli underbart mysigt. Får verkligen hoppas att älskling slipper köra lastbil så vi kan få vara hemma och mysa framför en film istället.
Finns ingen som honom, är så glad att han finns i mitt liv. Han är mitt allt. Jag älskar honom av hela mitt hjärta. Alltid vi två <33

Förresten så är det ju alla hjärtans dag med så måste ju passa på att hälsa till alla kompisar.
Ni betyder, älskar er <3 Ta åt er ni som vill och känner att det är menat till er , haha ;P

Nääe nu måste jag fortsätta plugga..

11 dagar kvar..

Nedräkning, nedräkning, nedräkning. - Jag längtar !

Sitter med en Svenska C - uppgift nu, det är inte kul på en fläck. Mina lärare är ju skapligt blåst, ska envisas om att lägga allt på samma gång. Vägra prata med varandra liksom. Nääe, blä för skolan!

Friluftsdag imorgon som jag nämnt tidigare, men för mej blir det då en pluggdag istället. Måste verkligen få undan så mycket som möjligt nu. Vill inte ha en massa plugg att tänka på när vi flyttat. Då vill jag att allt ska vara lugnt och skönt :)

Är ju även alla hjärtans dag imorgon. Myyspyys :) Jag älskar min Pelle, mest av allt. Men det vet nog alla redan. Men jag skriver det ändå. Ifall det är någon stackare som missat de ;P

Näe nu läre jag fortsätta plugga..

13 Dagar kvar

Ja nu är det nedräkning på hög nivå :) Inte så himla långt kvar nu. Helt otroligt vad jag längtar. Vi ska antagligen till Sundsvall och IKEA på Lördag och införskaffa lite nya bra-att-ha-prylar. Det ska bli mysigt.
Alltså, satan i gatan va jag längtar älskling, få sova med dej, få leva med dej, varenda dag. Slippa ha det som nu - vara utan dej på veckorna och sen bara få vara med dej på helgerna. JAG LÄNGTAR !
Jag älskar dej Pelle, du är det bästa som någonsin hänt mej. Hoppas det förblir du och jag för alltid. Blir fortfarande, såhär 1 år och 3 månader senare, alldeles pirrig av kärlek då jag tänker på dej. Du är allt <33

Har hur mkt som helst i skolan för tillfället, vilket medför att mitt humör inte alltid varit på topp, allrahelst inte idag. Men man måste ha mindre bra dagar nån gång också. Får faan se till att göra undan lite av skolarbetena nu. Ska sitta hela Torsdagen hade jag tänkt. Är ju ledig då, eller ja, inte ledig. Men vi har friluftsdag och jag känner att skolarbetet är viktigare. Motion och friskluft kan jag få en annan dag ;P

Min lillebror fyller år idag btw. Grattis till honom. http://www.family.se/vi/1051012.htm?ca=5_a

Hade Desktop Grafisk Form lektion idag. Elin och jag skulle knäppa kort på en täring till ett bokomslag. Och med en skitsnygg (:P) tejpställning av Elin och sen excellent kameraarbete av mej så blev detta resultatet.

Äre inte snyggt så säg, haha :) Men bara så att ni vet så ska vi ju "photoshoppa" bort tejpen sen ;P Men i vilket fall så blev bilden ascool.

Näe om man skulle ta och göra nå vettigt..


19 Dagar kvar

Ja för er som inte fått tagit del av våran otroligt glada nyhet så fick vi lägenheten vid Rosehills som jag pratade om :) Nu den 24 eller 25 februari får vi nyckeln så vi kan börja flytta in. Alldeles sprallig, pirrig och skitglad är jag. Ska bli så spännande och helt obeskrivligt underbart. Längtar som en toook. Vi var iväg och skrev papper igår. Nu är det inte långt kvar. Men mycket att göra och planera innan. Funderar på att åka på IKEA nästa helg och införskaffa lite prylar som behövs. Myyspyys.

Idag körde jag, gick väl inte så himla bra - enligt mej. Men Katarina tyckte att det gick bra hon, så man får väl lita på det då. Bara att hoppas på att det går bättre nästa gång. Man kan ju inte vara på topp jämt :P

Idag har jag typ bott på Pelles jobb som det känns ;P Åkte dit med honom i morse till halv nio eftersom att jag inte började förrän halv elva, så då satt jag där och gjorde Teorin. Sen gick jag till skolan och var där i typ två timmar sen gick jag tillbaka och var där till körlektionen vid fyra. Det har varit otroligt mysigt faktiskt. Funderar på om jag ska göra samma sak på Fredag eftersom att jag har körlektion även då och är ledig från skolan. Vi får se..
Men har massa skolarbeten som måste göras också. Skulle verkligen behöva göra undan dom nu. Visst, länge kvar tills dom ska vara inne, men fatta va skönt och ha det gjort och slippa tänka på dom sen. Även där får vi se hur det blir, men tyvärr är det ju så att om jag känner mej själv rätt så kommer jag inte göra något av arbetena förrän typ sista kvällen eller nå annat korkat.

Nääe nu ska jag ta å hitta på nå annat. Men nu har jag ju iaf uppdaterat lite så att ni har något att läsa ;P

RSS 2.0