Köraköraköra

Har kört en hel del nu sen sist, det är ju så jävla kuul :) Tjatar hela tiden på Pelle att vi ska ut å åka en sväng och letar desperat efter anledningar till att få köra lite, typ vi måste nog handla, vi skulle ha gjort det och vi skulle ja varit dit :) Haha.. Och ja Elin, jag vet, jag är en miljöförstörare, men bara för tillfället ;P

Fick några "hälsningar" eller vad det nu kan heta på family också :)

http://www.family.se/vi/1063385.htm?ca=5_a - Från mormor och morfar :)

http://www.family.se/vi/1063433.htm?ca=5_a - Från svärmor och svärfar :)

http://www.family.se/vi/1063379.htm?ca=5_a - Från moster med familj :)

KÖRKORT :D

ÄNTLIGEN !! Känns så jävla braaa :) Uppkörningen gick gallant, inga problem alls :) Är så jävla glad nu ska ni veta, det bara spritter i kroppen.. Direkt då jag fått lappen gick jag ner till mamma på Albins å hämtade bilen.. Ute på parkeringen stod morfar och mamma och väntade :) Körde och köpte lunch åt mamma sen hem å hämtade Pelle så åkte vi och tankade.. Sen åkte vi tillbaka till Albins och fikade "körkorts-fika" som Helen kallade det.. Sen åkte vi hem till Tallåsen å hälsade på lillebror å sen tillbaka till Ljusdal eftersom att Pelle skulle iväg och jobba..
Mötte polisen påväg hem från Tallåsen också, satan va man kände sej olaglig.. Haha.. Känns liksom väldigt overkliget. Kan inte förstå att jag faktiskt har körkort..

Måste även passa på att återigen säga grattis till Elin, som också fick körkort idag :) Så grattisgrattis ;P

Näe, om man skulle ta å köra en sväng kanske?! Hahaha ..

Lektion

Har svenska-lektion nu. Men orkar inte vara seriös och göra något faktiskt. Lat som man är. Skulle helst av allt vilja gå hem nu, men har ju filosofi sen också. Det måste ju allvarligt vara typ världens tråkigaste ämne de. BLÄ!

Börjar bli riktigt nervös inför i morgon.. Huua.. Men som Carro säger, det är bara att ta det lugnt så kommer det nog gå bra.. Så man får väl hoppas på det då.. Drömde inatt att jag kom försent till uppkörningen och att allt bara gick åt piipsvängen. Även det var något Carro sa, att jag någon natt innan uppkörningen skulle drömma något i den stilen, och precis så blev det.. Haha..

Har verkligen jättemånga skolarbeten som jag borde göra klar, men även då ligger jag på latsidan. Har uppgifter i medicin, svenska och psykologi att göra, plus att jag har prov i filosofi, psykologi och medicin inom kort.
Men det enda jag tänker på just nu är ju körkortet, så får väl ta tag i skolan då det är fixat..
Har ju liksom spenderat de senaste kvällarna i bilen med Pappa, å sen igår hade jag tvättstugan så då blev det heller inte så mycket gjort. Men måste faan ta å skärpa till mej snart nu..

Undra om jag ska vara lite seriös trots allt..?!

3 Dagar :)

Nu jävlar är det inte långt kvar - spännandespännande.. Körde med pappa en sväng idag igen, och det känns faan bra.. Får verkligen hoppas min känsla stämmer och att vägverksgubben också tycker de ;P Börjar redan nu bli nervös, haha. Men man kan ju inte göra mer än att göra sitt bästa. Hålltummarnahålltummarnahålltummarna ;P

Usch älskling, tycker inte om att vara utan dej såhär. Vill ha dej hemma om kvällarna. Så jobbigt om veckorna då du är ledig när jag är i skolan och sen jobbar du när jag har slutat. Menmen, inget vi kan göra något åt. Får mysa ikapp det vi missat på helgerna istället. Jag älskar jag dej Pelle, du gör mej såå lycklig. Du är bäst <3

Nääe nu läre jag plugga, medicinen ska vara inlämnad i morgon. Huua.. Den ska helst vara klar innan nio för då är det ju Cashmere Mafia :)

En vecka :)

Faan va drygt.. Skrev precis ett inlägg, och skulle publicera det men så försvann det :S Mysko..
Aja.. Får väl skriva om det då..

Vet egentligen inte om jag har nå vettigt att skriva, skriver bara för skrivandets skull. Har inge bättre för mej.. Ska vänta på att Pelle kommer hem, om typ två timmar. Så då kan jag ju fördriva tiden geonom att skriva lite blogg ;P

Var ut å övningskörde med pappa i två timmar tidigare ikväll.. Det går skitbra :) Är ju bara en vecka kvar till uppkörningen nu - spännande. Hoppas verkligen att jag klarar den, nu får hålla tummarna för mej :) Jag längtar som bara den - tills det är över, om jag nu klarade den ;P Kommer vara sjukt nervös innan. Men som sagt, bara att hoppas på det bästa..

Näe nu ska jag fortsätta titta på So You Think You Can Dance :)

Skitväder..

Fy faan va jag blev på dåligt humör i morse när jag tittade ut genom fönstret - snö och slask ! BLÄ..! Trodde verkligen våren var på väg, men icke.. Gick iaf upp till skolan, vilket jag aldrig ska göra om i sånthär väder. Var genomblöt när jag kom upp -  mindre trevligt. Så jag var bara på första lektionen sen kom Pelle och hämtade mej å sen stannade jag hemma. Hade ju inga torra skor. Plus att jag tror att jag börjar bli sjuk. Känner mej jättehängig. Känns som att det är nå lurt på gång. Skulle kanske behöva vara hemma i morgon å vila upp mej, har ju inte blivit så himla mycket sånt i helgen. Men vi får se hur det blir. Känns ju inte bra å missa skolan. Vi får se som sagt, beror på hur jag mår i morgon.

Som jag nämnde blev det inte så mycket vilande i helgen.. Jag, Pelle och Micke hade en egen liten fest här i Lördagskväll vi.. Drack, kikade på film och hade allmänt trevligt. Var verklgen jättelänge sen jag drack nu, jag sa ju senast att jag aldrig mer skulle dricka. Men så blev det ju inte.. Men det är ju standard-repliken de när man ligger i sängen bakis dagen efter. -Jag ska aldrig mer dricka. Haha. Som om man trodde på det själv liksom..

Ska gå å göra klar medicinen nu tror jag, sen får vi se vad jag hittar på. Antagligen blir det soova..

Körkort

Ja nu är det inte långt kvar :) Hade uppskrivning nu på lovet, och det gick bara bra.. Sen provuppkörning i morgon och riktig uppkörning om två veckor..Faan va jag längtar !! Ska bli så skönt, vilken lättnad liksom. Men så kommr ju nästa problem, nämligen bil. Men det får man ta sen ;P

Har ju inge internet hemma så det blir inte att man skriver blogg, blir ju liksom lite svårt ;P Men nu är jag hos mormor och morfar en sväng å lånar.

Näe nu ska jag gå.. Har en massa att göra..

RSS 2.0