Körning

Va less jag blir på idioter som ska hålla på å ringa med dolt nummer och sen inte säga något. Va faan får dom ut av de liksom? Var någon som ringde mej inatt, men jag ville/orkade inte svara så Pelle fick göra det, men inte var det nån där inte. Inte som pratade med han iaf. SUCK ..!

Nu till något mcyket trevligare. Var iväg och körde med Katarina på körskolan idag. Gick hur glad som helst därifrån. Var så att man ville skutta av glädje. Har kört klart med henne nu. Ska ev. ha en lektion alldeles innan uppkörningen om jag känner att jag behäver det. Men hon sa att jag var färdigutbildad nu så hon skulle avboka den dubbla lektionen jag skulle haft nästa vecka. Hon tyckte inte att det fanns nått att klaga på vad gällde min körning så nu jävlar är det inte långt kvar. Faan va skönt, längtar som bara deen..

Har fått sommarjobb också, utan att ens ha sökt. Sånt är ju alltid lika välkommet :) Ska jobba på Albins.. Känns jävligt bra att ha det fixat så man slipper oroa sej för det sen :)

Måste bara säga tack, ett stort tack till Carro. Som hjälpte mej att ändra typsnitt i bloggtexten. Som jag försökt. Men nu är det äntligen gjort, vilket jag är mycket glad över :)

Sitter och väntar på att älsklingen ska sluta jobba nu så vi får äta, håller på att hungra ihjäl. Har ju inte ätit sen halv elva. Sen ska han iväg och köra lastbil som vanligt, vilket alltid är lika tråkigt. Vill ju ha han hemma om kvällarna så man får goosa. Men inte, det får man vänta med tills han kommer hem sent om kvällarna. Men det går det med :)

....

Håller på att designa om min blogg nu igen, sakta men säkert ;P Kommer antagligen ta några dagar innan den är klar som det känns. Har inte riktigt tid egentligen, å inte fantasin heller för den delen ;P

Plugg

Har massor att göra. Blää, vill inte gå i skolan längre. Medicin, filosofi och psykologi. Plus teorin utöver det också. Menmen, bara att bita ihop. Inte långt kvar nu :)

Inte långt kvar till körkortet heller förhoppningsvis. Har provuppkörning om lite mindre än en månad. Så det närmar sej - SKÖNT :) Längtar så otroligt..

Pelle, min underbara Pelle, jag älskar dej. Det vet du. Du är det bästa som hänt mej. Är så glad att du är min så om du det visste. Hoppas vi förblir en livet ut. Vill inte leva utan dej. Nu har vi bott ihop i två veckor. Det är obeskrivligt underbart - att alltid få ha dej i min närhet, finns nog inget underbarare. Jag älskar dej.
Du är mitt allt älskling<33

Näe nu läre jag plugga..

Halkbana

Skriver inte alls mycket här nu längre, har varken tid eller internet ;P Men sitter på körskolan nu så då lånar jag lite internet här, haha..

Var iväg på halkbana igår som sagt, fy faan va kul det var. Alltså helt sjukt kul. Och jag som var så nervös innan, var ju absolut inget att vara nervös över. Skulle lätt kunna göra det igen bara för att det var så inihelvete kul :)

Näe nu ska jag iväg å köra med Katarina. Dröjer nog innan jag skriver igen nu - som vanligt ;P

RSS 2.0