Tvättstuga

Vaknade typ nyss, helt sjukt. Jag bara sover bort hela förmiddagarna hela tiden. Visst det är ju skönt men kanske inte så praktiskt. Man hinner ju inte göra nått förrän det är kväll känns det som.
Men idag ska jag iallafall ha en ordentlig dag. Tänkte att jag skulle ta å diska, städa lite, dammsuga, torka golven och så har jag ju tvättstugan idag också. Så idag ska det bannemej bli fint här i lägenheten hade jag tänkt. Jag ska vara så duktig sååå ;P

Igår skaffade även jag en bilddagbok. Tänkte att jag skulle ge den en chans å se vad detta påhitt var för något ;P
johannateresia.bilddagboken.se - Men bara för er med bilddagbok, annars måste ni be om gästlösenordet ;P

Var ju som sagt å åt hos svärmor och svärfar igår. Hur trevligt som helst och god mat som alltid. Fick även efterrätt, två gånger. Blev ju riktigt bortskämd. Gottgott :)

Näe nu ska jag ta å sätta fart ;P


Studentkort

Fy va jag är dålig på att skriva blogg nu för tiden. Haha..

Pelle och jag har åkt fyrhjuling nu typ tre kvällar i rad. Åker massa skogsvägar å ser var man kommer fram. Riktigt kul faktiskt :)

Igår jobbade jag också. Mamma ringde och väckte mej tjugo över tio å sa att jag var tvungen att komma och jobba för att Helen hade blivit tvungen att åka hem till sin son som blivit sjuk. Inte det roligaste att jobba precis, men det ger ju pengar, det är så man får se på det. Ska jobba på Lördag också, i Hudik. Alltid lika spännande.

Ikväll ska vi hem till Järvsö å äta. Svärmor och svärfar åker på semester till Dalarna på Lördag och blir borta en vecka så då ville dom bjuda oss på mat innan sa dom. "Maggan-mat" som jag har döpt det till :) Det är hur gott som helst, en av mina favoriträtter. Det är en köttfärs-rätt. Som sussies-köttfärsgryta som man brukar få i skolan, men på Maggans sätt och då blir det mycket godare :)

Näe nu ska jag gå till Albins och hämta mina kort hos mamma. Studentkorten har nämligen äntligen kommit - spännande:)

Student, Utlandsresa och Cruising

Har hänt en hel del i mitt liv sen jag skrev sist :P
Studenten 5/6 var väldigt kul. Det var fruktansvärt varmt bara, men hellre blöt av svett än av regn. Huuua va äckligt detdär lät men så var fallet, höll på att flyta bort. Champangefrukosten hos Hannes var mycket trevligt, övertraffade alla förväntningar.
Blev ju inge festande för min del på studentkvällen eftersom att jag vid tolv på natten skulle bege mej mot Arlanda och sedan Zakynthos :) Jag och mamma :) Fick nämligen en utlandsresa i födelsedags-studentpresent. Var fruktansvärt jobbigt att åka ifrån Pelle, började gråta radan dagen innan. Haha.. Som jag sa till honom, hade han inte varit så jävla underbar hade det varit mycket lättare att åka ifrån honom, haha :P
Zakynthos-vistelsen var hur underbar som helst. Så underbar ö detdär :) Nästa sommar ska jag och Pelle dit , det har jag bestämmt ;P

Cruising i Lördags, blev väl inte som jag tänkt mej precis, men den blev bra ändå. Först var vi till Föne och kollade lite på bilträffen och racingen som var där. Sen for vi till Ljusdal. Eftersom att Emil (Hedman) inte ville åka sin bil fick han åka med oss.. Hade väl åkt kanske ett och ett halv varv, om ens det, när det kommer en man och sticker in huvudet och frågar om Pelle vill vara chaffis åt honom, efter mycket om och men fick vi ur denna fulla man att det var en lastbil han ville att Pelle skulle köra runt med på cruisingen. Jag satt och sa nej,nej,nej men det blev ändå att vi åkte till Kajevall för att hämta den. Suck! Men okej tänkte jag, det får väl gå an då, men inte mer än ett varv. När vi kom till Ljusdal hoppade det in ytterligare två fyllon vilket medförde att det blev väldigt trångt, var då 6 stycken i lastbilen.
Det var några som gick runt och sålde rosor också, så då köpte Pelle en till mej, hur sött som helst :) <3 Fick även en ros av ett av fyllona i lastbilen, men kan inte precis påstå att det var speciellt gulligt..
Efter ett och ett halv varv tröttnade jag och Emil och klev ur. Äckliga fullgubbar som ska sitta och smeka en på benen och envisas med att stå upp så att de ramlar runt å ha sej - nejtack. Fick ett jävla slag mot näsan så tårarna började rinna, som alltid då man slår näsan. Så då tröttnade som sagt Emil och jag och klev ur och gick istället, men även det blev tröttsamt i längden. Kallt var det. Så vi satte oss på en av trapporna vid ABF och väntade på Pelle. Elin kom till oss då vi satt där, hon hade tröttnat på järnvägs och kom därför till oss istället. Cirka två timmar efter att vi hoppat ur lastbilen kom äntligen Pelle tillbaka :) Åkte nått varv genom Ljusdal sen skjutsade vi Emil så han fick hämta sin bil och sen skjutsade vi hem Elin. Sen for vi två vänder till Järvsö, skjutsade hem André, Henka och Sofie. Kvällen blev ju inte alltför hemsk som tur var. Kände att det var väldigt skönt att Emil var med, för vad skulle jag annars gjort? Sprungit runt på Ljusdal själv?! Nejtack. Haha..
Kom väl hem hit ungefär vid halv fyra eller nå..

Näe nu ska jag ta å packa ur väskan, har fortfarande inte gjort det, haha..

Här kommer ett gäng med bilder:

Mitt fotavtryckVildhundar fanns det gott om..Mamma och jag :)Solfrossa och 23 myggbett på benenArlandaRegnade lite tror jag..FöneLastbilen i KajevallLatbilen


1. Mitt fotavtryck
2. Vildhundar fanns det gott om.
3. Min efterrätt :)
4. Mamma och jag på Fratelli som restaurangen hette.
5. Där frös jag! Fick solfrossa plus att jag hade fått 23 myggbett på benen. Så då var det synd om mej ;P
6. Arlanda.

7. Påväg till Cruisingen, regnade lite tror jag..
8. Föne, längst till vänster på kortet står jag och Pelle :) <3
9. Hämtar lastbilen i Kajevall. Emil, Pelle och ägaren, vet dock inte vem han var.
10. Inifrån lastbilen då vi precis kom till Ljusdal.
11. Lastbilen
12. -"-
13. -"-

14. Studenten :)
15. Svärmor knäppte kort på oss på Riotorget :) <3

Sundsvall

Ja, igår var jag och älskling iväg till Sundsvall och shoppade lite. Kom hem med lite smått och gott :) Pelle köpte bland annat en GPS, vi handlade en del saker på IKEA - som alltid när man är dit ;P Och jag införskaffade mej bland annat en ny mobil :) Kan då säga somsåhär, ALDRIG mer ska jag ha en Samsung!! Haft min e370 i typ 1 år och 7 månader nu eller nå sånt å tröttnade på den för läääänge sen.
Så igår köpte jag en Sony Ericsson w890i (brun). Känns otroligt bra må jag säga :)

Här har ni min pärla :)




Nu är Pelle iväg och jobbar, han började ju på TwentyfourHelp idag igen. Fast heter ju egentligen typ Teleperformance nu eller nått sånt. Haha. Så snart tänkte jag ta å städa lite så att det är lite finare när han kommer hem iallafall. För just nu ser det verkligen ut som ett bombnedslag här!


                                     Studenten närmar sej - JIIIPPIIIIIE :)

RSS 2.0