Student 2008

Ja idag var det fotografering för alla studenter. Var ett jävla sull innan vi väl satt där och blev fotograferade. Hår och smink skulle fixas, mössan skulle på och av ett antal gånger, klänningen och skor skulle på. Elin var hos mej före så vi gjorde iordning oss tillsammans. Det var trevligt. Fick mej ett gott skratt när Elin med lätt panik i rösten kommer inspringandes till mej i badrummet och skriker att det är en fågel inne. Haha.. Så aningen rädda går vi för att kolla efter, men ingen fågel där. Så den hade nog flugit ut. Tur det då tänkte vi, å det var inge mer med det ungefär. Sen när jag kom hem efter fotograferingen hittade jag fågelbajs på soffan, så alltså hade den varit in en sväng och lämnat lite spår. Haha.
När vi väl kom upp på skolan så kom jag på att jag glömt lappen man skulle ha med sej, så då var det bara att hoppa in i bilen igen och åka hem å hämta den, drygt, men vi hann tillbaka i tid iallafall :) Korten blev bra, det man hann se iaf..

Helgen som var var otroligt trevlig. Båda Lördag och Söndag. Lördagen spenderades som sagt i Föne med tjejerna och ESC. Hur trevligt som helst, mycket skratt och otroligt god mat :) Tack för det :)
Söndagen var det Morsdag, så då tog vi mamma och for till Skärså, nån mil utanför Söderhamn vid kusten. Hur trevligt som helst. Min mamma är då för bra hon, jag älskar henne. Har märkt det ännu mer nu sen jag flyttade, eftersom att då man bodde hemma bråkade man ju med henne jämt och ständigt ;P

Nu är det inte länge kvar tills man tar studenten, en vecka bara, skitkul men samtidigt skrämmande. Vad ska man göra sen?! Vet ju att jag ska jobba i Hudik på Albins i sommar, men sen då?!

Näe nu ska jag sola lite tror jag.. Tjaaråå..

Long time no seee..

Länge sen jag skrev nått nu.. Men ni börjar väl antagligen vänja er ;P

Är hemma i Tallåsen nu och passar på å låna internet, skjutsade hem pappa och lillebror för att få ha bilen i morgon då jag först ska till Hudik och jobba och sedan bege mej mot Föne, Carro och ESC. Trevligt :)

När vi kom hem idag hade jag fått post, mitt riktiga körkort hade kommit, dock fick jag veta det tio minuter innan posten stängde och inte sen öppnar dom inte förrän på Måndag igen, lite sur jag blev. Haha.. Men den som väntar på nå gott..

Den 18:e hade jag och Pelle varit tillsammans i 1 ½ år, väldigt mysigt. Det är otroligt vad fort tiden går.. Men underbart är det.

Var upp på skolan idag också på min lediga dag, var upp till sjuksyster för att kolla blodtrycket eftersom att jag mått jättekonstigt sen igår. Blev alldeles jättesnurrig i huvudet mot kvällen. Kändes som att jag druckit hela dagen ungefär. Var verkligen inge kul. Kändes som att man körde full hem ju. Farligt. Tänkte att jag skulle må bättre efter en natts sömn och massa vätska - men icke. Så var upp till Irene, blodtrycket var inte för lågt som jag trodde utan snarare mot för högt. Kunde bero på att jag ätit rätt dåligt på sista tiden och på att det varit så stressigt med alla arbeten i skolan. Men börjar bli bättre nu iaf. Hoppas det blir helbra snart.

Näe nu ska jag ta å fara hem och kanske spela lite Nintendo Wii, så jävla kul :)

Biljävlar

Ja ibland ska man tamefaan inte ha bil e, inte när dom krånglar.
Idag när jag hade håltimme vid halv elva tänkte jag åka hem å plugga lite eftersom att jag hade en del å göra.. Men när jag kom ut till bilen var den helt död. Ville inte starta alls. Batteriet var alltså helt slut. Så då ringde jag hem till Pelle så han fick låna startkablar på statoil och komma till undsättning.. Tur man har pojkvän som har körkort å bil så att det löser sej fort när problem uppstår. Kändes bara lite sådär lagomt mobbat å stå där med en ofungerande bil ;P
Men som sagt löste det sej :) Tack älskling, glad att jag har dej i alla lägen <3

Näe nu ska vi åka till Julia, kusin, och fika för hon fyller 9 idag :)

19 år :)

Ja i Lördags fyllde jag år. Det var trevligt ;P Var otroligt fint väder. Hur varmt som helst, nästan för varmt. Fläktade inte ett dugg på vår uteplats så där gick det ju knappt att sitta. Men hellre det än fulväder.
Fick en utlandsreda av mamma och pappa :) En kombinerad födelsedags-studentpresent. Sen fick jag typ pengar, blommor åså.. Av Pelle fick jag en brödrost :) Precis vad jag önskade mej. Har saknat att kunna rosta bröd på morgonen. Men nu är det problemet löst ;P Haha.. Tacktack :)
På kvällen var vi till Gävle, var cruising där så vi åkte dit och kollade läget. Jag gillar cruisingar. Inte för att jag vet varför, det är bara så ;P Så jag tyckte iallafall att det var trevligt ;P

På Söndag har jag och Pelle varit tillsammans i ett och ett halvt år. Det är ju hur underbart som helst. Jag är såå lycklig. Älskling, jag älskar dej !! <33

Näe nu ska jag göra klar hemsidan. Men var ju tvungen att passa på att uppdatera lite här nu när jag ändå sitter vid en dator med internet. För hemma var det dåligt med det tyvärr.

Gävle

Är nu inne i en period då jag inte skriver så mycket blogg, som ni antagligen märkt ;P Har fullt upp med annat..

Idag var jag, mamma och lillebror till Gävle och shoppade. Hittade tyvärr inga studentkläder, som var den verkliga anledningen till att vi skulle dit. Får väl leta i Ljusdal då om det krisar. Men hittade lite annat skoj iallafall :)
Mamma och jag körde halva vägen var. Det gick bara bra, förutom att jag körde ihjäl en fågel :( Blev jätterädd och skrek till.. Bara smällde fram vid huven sen såg man nå vitt "fladdrade" upp mot rutan och sen ner på den andra sidan. Tur att den inte behövde lida iallafall.. För den dog troligen direkt, tror inte en fågel klarar av att bli påkörd i 110 faktiskt.. Hemskt var det , usch !!
Har i vilket fall haft det väldigt kul idag, skrattade hur mycket som helst :)

Näe nu ska jag kika om vi ska ta å få nått i magen..

RSS 2.0