Hudik

Var till Hudik med mamma idag.
Vi var och inspekterade den nya leksaksaffären som öppnade idag. Sen shoppade vi lite, men mest jag ;P
Köpte mej två par skor, ett par stövlar och ett par "vanliga" addidas-skor. Sen köpte jag ett par leggings och lite smink. Var iväg på ÖB också och där hittar man ju alltid något man måste ha, så där blev det en del kraffs inhandlat.
Var ju såklart in på Albins också, så jag ska jobba på Lördag. Haha. Lördagen blir stressig. Men det löser sej nog :)

När vi kom hem så kom barnen till mej ;P Skulle ju vara barnvakt eftersom att moster skulle jobba. Anton, jag och Wilma gick ut och gick en sväng, var upp till mormor och morfar och hälsade på och hämtade nycklarna. Dom åker till Stockholm i morgon så jag ska vara kattvakt i helgen :)
Sen gick vi hem till oss och lekte på lekplatsen utanför :)
En mycket trevlig dag :) <3

Partylite :)

Har precis kommit hem från Järvsö.
Jag, mamma och svärmor var på ljus-party hos Annika, Pelles kusins fru. Trots att jag fick väldigt ont i huvudet av alla dofter så var det väldigt trevligt.

Känns som att jag har fått mycket gjort idag, men tänker man efter har jag inte alls fått det ;P Har varit till Tallåsen med Pelle och hämtat en o-ring till Nissan. Var även hem och hämtade kläder till kvällen åt mamma.
Sen for vi hem och jag tog cykeln till Albins för att låna bilen så jag kunde åka å handla. Sen har jag städat lite sen bara varit i Järvsö som jag redan nämnt. Och kan ju inte precis påstå att det var mycket ;P Kanske har att göra med att jag inte varit hemma så mycket.

I morgon ska jag till Hudik med min mamma :) Så ni vet ;P Haha.
Sen vid halv fyra ska jag vara barnvakt till Julia, Anton och Wilma. Moster ska jobba igen så då får jag agera dagis/dagmamma. Haha :)

Näe nu ska jag kika vidare på So You Think You Can Dance :)

Vad gör man?

Vad ska man göra?!
Har inte gjort ett dugg idag. Bara suttit här vid datorn och tittat på tv. Och internet är otroligt jävla skitsegt för tillfället, drygt. Tittade på Ellen DeGeneres show när jag vaknade i morse. Hon är bara för störtskön den kvinnan :) Idag visades hennes 800:e show. Så då fick man se några småklipp från typ det bästa ur dessa 800 program. Så jävla kul :)

Är så jävla less på att vara ensam hela dagarna, så jävla drygt. Man vet ju inte alls vad man ska göra för att fördriva tiden. Men på något sätt lyckas man iallafall med att få dagarna att gå. Skulle nog inte klara av att bo själv så jävla länge jag e har jag konstaterat. Huua. Plus att jag är så fruktansvärt mörkrädd, så när mörkret faller är det inte kul. Man kan ju skrämma upp sej själv nå så otroligt - sjukt!
Längtar som tusan tills Pelle har meckat klart med sina bilar så han får lite tid över till mej och längtar även tills han kan få börja köra dagar och inte bara kvällar/nätter. Med tanke på min mörkerrädsla så vore det ju mycket bättre om han fick köra dagar istället för nätter ;P Menmen, inget man kan göra något åt, tyvärr.

Som sagt har jag ju inte gjort ett dugg vettigt idag. Men sen vid sex kommer Mamma, pappa och Helen så ska vi ut och gå runt kyrksjön iallafall :)

Var ju till Tallåsen och färgade håret på mamma - det blev lika bra som alltid :) Sen bjöd pappa på kina-mat. Var ju hur gott som helst. Har inte ätit det på flera år otroligt nog. Mumma :)

Igårkväll då Pelle kom hem tittade vi på Saw IV. Den var inte alls bra. Var nog bara ettan och möjligtvis tvåan som var bra, resten har varit kassa. Men likförbannat ska man envisas med att se dom, haha.

Näe nu ska jag se om man kan hitta på nått vettigt.

Kyrksjön

Har precis kommit hem efter ett varv runt kyrksjön med Elin :) Man känner sej otroligt duktig när det väl är gjort :)
Skulle egentligen ha följt med Pelle till järvsö idag men efter lite ändrade planer så gick Elin och jag ett varv i det fina vädret.
Det var himlans fint väder ute idag, vore riktigt skönt om det kunde fortsätta vara så läänge till.

Senare kommer mamsen och hämtar mej, hon ville att jag skulle färga håret på henne. Och eftersom att jag inte har någon bil och det inte går någon buss så får hon allt ställa upp och hämta mej ;P

Igår eller snarare inatt tittade jag och älskling påen skitbra film, I am Legend, den var otroligt snyggt gjord. Pelle och jag satt och funderade över hur otroligt mycket pengar det läre ha kostat att göra den filmen, då det verkade som om att dom hade stängt av hela staden, för det var ju inte en enda människa där. Inte en enda! Som sagt,  väldigt snyggt gjord :)
Älskling och jag låg i sängen och höll krampaktigt om varandra då vi var rädd, och det var ju ett antal gånger. Det är ju helt sjukt hur man lever sej in i filmerna :P

Näe nu ska jag titta på tv eller nå tror jag.

Lunar

Måste bara berätta. Nu är det äntligen gjort. Nu har jag tagit bort min lunar :)
Har gruvat mej länge nog eftersom att jag haft massa mejl som jag har velat haft kvar. Så nu har jag suttit hela kvällen och sparat dom. Skapligt drygt men vad gör man inte?! Ni tycker säkert att jag är helknäpp, men det är minnen som faan :) <3 Från då Pelle och jag träffades :) Fick värsta underbara känslan i kroppen då jag läste alla igen.
Ååååh, kääärlek <3

Sitter och väntar på att Pelle ska komma hem nu. Han är i Järvsö och skruvar på nissan. Men han läre väl inte komma än på ett tag tyvärr.
Var i järvsö med honom på förmiddagen men sen när for vi till Ljusdal för att handla avgasrörsbitar så då stannade jag hemma för jag antog att det skulle bli typ skittråkigt att vara där då han bara skulle bygga avgassystem hela tiden.
Men vet faan inte om det var så mycket roligare här hemma. Har inte gjort ett dugg, bara suttit och latat mej. Fast jo, jag har ju varit duktig och diskat idag - wow :)

Näe nu ska jag kika om det är något bra på tv.

Woow

Måste ju chocka lite tänkte jag :P
Har ju inte skrivit här på en månad ungefär nu. Fråga mej inte varför bara ;P Har liksom inte orken längre konstigt nog. Lägger mer tid på bilddagboken. Men ska väl försöka skriva lite mer här också :)

Sitter och tittar på singing bee, trots att det känns så fruktansvärt uppgjort så tycker man att det är bra och man sitter bänkad. Suck.

Veckan har varit mycket bra. Har umgåtts med Elin två dagar och vi har varit duktiga och gått runt kyrksjön. Vi bestämde att vi skulle göra det en gång om dagen hedanefter men det gick ju inge vidare ;P Vi gick två dagar sen sket det sej ;P
Har sedan två av dagarna har jag varit barnvakt åt mina kusiner.
Och sen igår firade jag och Pelle ett år och tio månader, 22 underbara månader tillsammans. Helt sjukt vad fort tiden går <3

Näe nu ska jag titta vidare, för nu är det ju final snart ;P

RSS 2.0